Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 28 Januari 2011

Penantian satu penyiksaan

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia
setelah sekian lama menghilang akhirnya aku kembali menulis.
malas la nak menulis sbb takde masa n keje manyak.
arinie kan nk promote sket barangan buatan malaysia nie.

Sebenarnya kan..kan..aku bakal memiliki kenderaan itu..ohhh indahnya dunia :)
ade sebab nape mak aku belikan untuk aku.Firstly,sem dpn aku dok luar,jd senang kalo ade transport.
Kedua,sebab aku pompuan,parents isau la kalo jadi pape kan.Ketiga,aku budak art jadi barang manyak,takkan lah nak angkut manyak-manyak barang nek bas.Itulah sebabnya.
Dalam video tu kaler rock blue,tapi aku suka cafe latte...cantikk..jatuh cinta padanya <3




gambar sumber dari google

Cantik kan?kan? Tak sbar rasanya..terima kasih mak..syg mak sangat3

P/S: kepada sahabat-sahabat di UiTM Perak,kalo de masa aku g melawat korg..rindu sangat-sangat..tapi bkn sem nie la..sem depan okeh ;)


Selasa, 11 Januari 2011

Tahun baru (2011)

Tahun 2011 banyak mengubah segalanya..belum terlambat mengucapkan 'SELAMAT TAHUN BARU'....okeh,ceritanya bermula begini...sebelum nie saya hanyalah pelajar jurusan diploma seni halus di UiTM Seri Iskandar,Perak...tetapi..tetapi sekarang segalanya telah berubah kerana saya melanjutkan pengajian saya di UiTM Shah Alam (Sarjana Muda Seni Halus kepujian)....pening kepala memikirkan samada untuk teruskan diploma ataupon sambung degree..setelah mngambil masa hampir separuh bulan ..last minit,2 days before daftar barulah saya menerima tawaran ini..alhamdulillah i've made d right choice n i hope sy xmnyesal dengan pilihan saya..azam tahun baru mau berusaha bersungguh-sungguh..xnak malas2 lagi n xkan ponteng kelas..yeayyyy!!

Permulaan sem nie rse macam-macam..langsung xsemangat nak belajar.then,asyik homesick je..terseksa rasa..sekarang dah dekat 2 minggu dok sini i'm feeling much better now,rse happy de kawan-kawan..rumet semua ok..mmbe kelas semua ok..semua best!!

saya ada azam baru iaitu mau gemokkan badan..harap-harap berhasil ;P