Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 18 Mei 2011

Momo: Free show

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia
aritu ktorg g Jusco Perda,Seberang Perai,Pulau Pinang..sebab sekarang cuti sem
al-kisahnya bermula begini,aku,ain n yaya (gf abg..hehe)
berjalan-jalan..sebab bosan,lagipon baru nak berkenalan dengan yaya


ktorg g bawak momo si sugar glider tu skali.
tak pasal-pasal jadi free show kat situ sebab diorg jarang tengok sugar glider nie
lagi satu sebab kecomelan si momo tu..
elok duduk borak-borak kat kerusi sambil main dengan momo.
sorg demi sorg datang tanya n nak sentuh momo
tanpa diduga,dah berkampung depan aku orang ramai nak tengok momo
malu jugak la,tapi tumpang populariti si momo nie
dah macam artis kat situ sebab semua orang nak bergambar...hehe..maluuu



 yaya dan ain ^ ^


4 ulasan:

IeyLa berkata...

hehehee...ni comel gila...ang wat show nnt wei...hehehehe

eykin murnie berkata...

boleh ja...mnjana pendapatan natang nie..kah3

fiezachill berkata...

tmpg femes momo ek. hehehe
bguz gla..

ain dzaya berkata...

comeyy!