Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 11 Ogos 2011

Gadis Melayu??

Assalamualaikum w.b.t
entry kali nie bertajuk gadis melayu...apa kaitan dengan gadis melayu..
aku memang gadis melayu atau rancangan Gadis melayu di TV 9.
itu memang jauh...tapi ada la ura-ura minat nak masuk gadis melayu..hehe

entry kali nie juz nak bercerita,bukan untuk bangga diri ke..
ceritanya bermula begini...jeng..jeng..jeng

ada beberapa orang tegur aku kat facebook,
ini salah satu perbualan aku dengan seorang adik nie:

Adik: Salam akak,muka akak nie familiar lah.
Saya: Ye ke,adik pernah nampak akak ke?
Adik: pernah nampak dalam TV..
Saya: Uishhhh!! bila masa akak masuk TV nie.
Adik: tak silap saya akak nie masuk rancangan Gadis Melayu kan.
Saya: adik salah orang nie,akak tak pernah masuk Gadis Melayu.
Adik: yeke? sorilah akak...hehe

tak pasal-pasal femes kejap..hehe tak sangka lak ada orang ingat aku nie peserta Gadis Melayu.
then,ada kawan aku nie cakap muka aku iras-iras Ara Lee
siapa tak kenal Ara Lee...semua orang kenal..
Model yang hebat,cantik dll..kalo cerita memang tak abis..
Klik sini untuk terus ke belog Ara Lee.

ini adalah profil Ara Lee....boleh baca sendiri.

PROFIL 


Farah Najwa Zulkifli 


Tarikh lahir: 1 Oktober 1987 

Asal: Kuala Lipis, Pahang 

Hobi: Membaca, menyertai aktiviti lasak dan melayari internet 

Pendidikan: Diploma Syariah, Kolej University Islam Antarabangsa Selangor (KUIS),
Universiti Sains Islam Malaysia ( USIM ) 

Pencapaian: Tersenarai Top 23 peringkat ke-3, pencarian Gadis Melayu Musim ke-3 TV9 2010, Pemenang tempat Ke-2 Pencarian Model Tudung Fareeda 2011 kategori bawah 40 
tahun. 

gambar-gambar beliau:




kat mana yang sama eh?abaikan...yang penting k.ara lagi cantik n gojes.

sampai sini saja,adore wif ur face lah k.ara..bilalah boleh jadi cam akak eh..hehe
btw,sy ucapkan gud luck kepada k.ara n terus maju dan maju lagi.
luv u lah k.ara <3