Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 24 Ogos 2011

Masakan: Oreo Ice Cream

Assalamualaikum w.b.t
sebelum berbuka puasa tadi sempat sediakan ice cream untuk sesisi keluarga.
sebagai pencuci mulut...senang sangat cara penyediaannya..
kalo beli dekat Mcd dalam RM 4++ untuk 1 cup..
kalo buat sendiri RM 4 untuk hidangan 1 family.

bahan -bahan:
Oreo cookies yang dihancurkan 
kepingan badam
ice-cream vanilla / jenama nestle


hasilnya:


yummy..sedap tau ^ ^

selamat mencuba..sungguh mudah :)


Momo dan set tidur mewah


Assalamualaikum w.b.t
tinggal lagi beberapa hari je kita berpuasa,then..raya tiba
kejap ja rasa kan..kalo cakap bab raya mesti terpikir baju raya,kuih raya n macam-macam lagi
jangan lupa pada si kecik momo,dia pon nak beraya jugak..
momo happy sangat sebab dapat set tempat tidur mewah yang dihadiahkan oleh papa memey
jantung hati saya,mestilah pandai semua benda..untung dapat dia tau!!
ensem,pandai,hebat semua lahh...

terharu sangat bila si dia kasi,sangat cantik..sumpah cantik.
corak cheetah n bulu-bulu.

ini sangkar momo ricik

bonding pouch,rectangle hammock,triangle hammock n sleeping pouch.

rectangle hammock n triangle hammock..

momo tengah jakun sebab mewah sangat.

momo suka kan sayang :)

comel sangat momo mama nie 


wahhhh...dah bertambah koleksi beg momo
pink floral beli,domokun mama jahitkan,pink plain n cheetah papa hadiahkan.
untungnya jadi momo dan memey tau..