Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 16 Mac 2012

Manhattan Fish Market

Assalamualaikum w.b.t
lama tak update blog sebab rumah sewa takda internet,
kalo nak online pon kat cc,itu pon lambat ya amat.
entry kali nie saja ja nak kongsi gambar dan banyak lagi.

aritu g sunway sebab nak beli camera..hoyehhhh!!
lepas beli camera teringin lak nak makan di manhattan fish market
dan test camera baru..sangat teruja okeh!!

hehe..ini adalah compact camera bkn dslr ye.

makan di manhattan fish market

ktorang makan set lobster..tak tau apa nama set nie.

cheese yang gila banyak.

bergambar dulu..muka happy 

si dia yang tak sabar nak makan.

ini adalah pembaziran sebab tak dapat nak habiskan,banyak sangat.

sangat happy aritu,tak tau nak cakap sebab dah lama tak jumpa si dia n kuar jalan-jalan 
n makan bersama.Makanan di manhattan fish market sangat sedap tapi service kureng sikit lah,
nampak ja sikit tapi bila dah makan cepat kenyang walaupon si dia perut stoking still tak boleh nak habiskan.
percayalahhhh..

2 ulasan:

azalia hjsalleh berkata...

boleh tahu x harga camera tu? model apa?
beli kat kedai mana?

err sorry byk plak tanya..
mcm berminat

eykin murnie berkata...

xpe..camera nie nikon L120,ada warna hitam,merah n bronze.

RM990(full set)..beli di Sunway