Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 18 Mei 2012

Fine art trip: Taman Negara Pahang

Assalamualaikum w.b.t
Pada 4,5 dan 6/5/2012 yang lepas,ktorg ada trip ke Taman Negara Pahang,
Trip yang diberi nama Ekplorasi Anak Seni..
memang sangat-sangat best sebab saya memang minat aktiviti outdoor nie,
Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar,
biasalah g trip,ada baik ada buruknya..

Aktiviti pertama adalah melawat perkampungan orang asli.
dalam perjalanan ke perkampungan orang asli,ktorg main rapid shooting,
dah macam battleboat,serang-serang air..yang pasti basah lencun.

cara nak nyalakan api dan membuat peluru sumpit

rumah orang asli

belajar menyumpit

budak nie namanya dadu

Malam pula,ktorg g night walk tapi gambar tak banyak.
Berkenalan dengan sepasang tapir...sangat comel...geram

konon sejuk

cumil kan..kan

Hari Kedua: ktorg g jungle tracking n naik canopy walk..memang best tapi agak penat lah.
dalam perjalanan ada pokok tumbang,so,lagi mencabar.

 housemate a.k.a classmate

 besar gila pokok nie ( mariah,mohsin,hafiz,z n me )

unik sangat..love nature

 canopy walkway sepanjang 500m

 Peacock fern..biru n hijau

pulang ke chalet,seberang sungai

Aktiviti petang,melukis di tepi tebing,
perjalanan masuk kedalam hutan memang sangat menguji kesabaran,
dengan canvas lagi,turun bukit,panjat bukit..fuhhhh!!

 rasa tenang sangat tengok nie

 bertukus-lumus n comot

sonok tau skali skala camnie

Hari last aktiviti bersama kumpulan,
yang penting kumpulan ktorg MENANG..YEAYYYY

Banner by Azim..terbaek

Pa diaaaaa...Apa celopppp

First time g trip under fakulti..dulu masa diploma tak sempat sebab saya budak fastrack.
overall memang sangat best n rasa nak pegi lagi.

 Fine art department

Geng Painting

Tiada ulasan: