Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 26 Oktober 2012

I.K.E.A Damansara


Assalamualaikum w.b.t
cuti telah bermula ayuh hupdate blog,
malas n segan nak update sebab takda mood nak mengarang.
arinie meringgankan tulang-temulang untuk menaip ya kawan-kawan.
entry kali nie bukan sebab jakun tapi sajalah nak update aktiviti di waktu terluang.
dalam masa yang sama buat esemen jugak.

sebenarnya first time pegi ikea nie masa umur 12 tahun,
lama dah,masa tu duduk KL dengan mak sedara..dia slalulah bawak jalan-jalan ikea nie.
tapi kecik-kecik tau apa..main ja tau..ingat lagi masa tu keliling ikea nie kosong lagi,
sekarang dah membangun dengan pesat.

sampai-sampai terus duduk bergambar.

saya pergi bersama mereka berdua ika n intan..tengss intan 

perbincangan projek juta-juta nie..hehe

suka gila concept modern nie..nampak kemas n ringkas.

one of my favret...sangat-sangat suka sebab vintage + pink color...like sejuta kali

berangan sebentar..tak abis-abis sebut nak letak bunga dalam bekas tin bila ada rumah sendiri nanti..Insyallah


dinner dulu dekat rumah intan..cantik sungguh umah intan nie..

sonok kalo dapat katil cmnie..

datang rumah orang mesti tunjuk rajin kan walaupon tak rajin..sonoknya ada dapur camnie..
baru semangat nak masak.

suka sangat-sangat..enough is enough  murniiii

yang dinanti-nantikan meatballs ikea yang super duper BEST...
sori chicken wings..i tak layan u kali ini.

ini muka lapar tahap gaban sebab kena beratur panjang n binggung bab order mengorder nie,,haha
lawakkksssss

Itu saja nak cita pasal g ikea nie..mesti orang cakap...alaaa baru nak pegi,
memang lah baru nak pegi,kat penang mana ada ikea..kalo ada dah seribu juta kali dah pegi.

bubye :)

Tiada ulasan: