Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 27 November 2012

21 tahun sudah.

Assalamualaikum w.b.t
Entry yang sangat gembira sebab usia semakin meningkat dan dah bole mengundi..haha
Pada 22/11/2012 adalah ulang tahun kelahiran saya yang ke-21 tahun...muda remaja lagi,
nak update belog lama dah tapi tak berkesempatan..arinie mengagahkan diri menaip.
macam biasa setiap tahun,si dia belanja makan n belikan cake.
takda surprise daripada si dia mungkin buzy dengan thesis or kerja,
tapi still happy sebab si dia belanja makan sampai boncit di Seoul Garden.
walaupon takda surprise daripada si dia,dapat surprise daripada kawan-kawan.
terharu sangat sanggup belikan cake dan datang depan rumah.
So,birthday tahun nie dapat 2 biji cake..hoyehhhhhhh

Ini adalah saat-saat mengembirakan dalam hidup:



yeayyyy...dapat red valvet cake daripada si dia..hehe


 makan-makan di seoul garden





memang boncit terus selepas makan kat sini..sedapppp

 sebaik saja buka pintu tergamam sebab ada kek n nyanyian daripada kebar n syakir..thanks korg.

choc n vanilla sponge cake with blueberry topping..yummehhhhhh

Happy sangat sebab ada orang yang sayang n hargai saya..thanks kepada kawan-kawan yang wish
birthday..terima kasih tak terhingga walaupon fb tolong ingatkan..haha
Paling berterima kasih kepada mak n ayah..walaupon jauh still kirim duit sebagai hadiah.
Terima kasih banyak kepada si dia sanggup korban masa dan duit untuk semua ini.
saya hargai sangat n berhutang budi pada awak.Akhir sekali, SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN YANG KE-21 KEPADA DIRI SENDIRI (poyoss)

Tak sabar tunggu hadiah daripada emak..hehe


3 ulasan:

░♥si lampu neon♥░ berkata...

niceeee :) happy birthday :)bp7

Ct Nurmazliyana berkata...

sedap x mkn kat seoul garden?

Murni Asyikin berkata...

neon: thanks :)
maz: sedapppp