Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Ahad, 19 Februari 2012

Perkahwinan pakcu: Hantaran kahwin

Assalamualaikum w.b.t
start minggu nie,sangatlah bz dengan persiapan perkahwinan,persiapan nak masuk sem baru,
bukan aku yang kawen tetapi bapa sedara aku yang kawen.
aku diberi kepercayaan oleh paksu aku untuk siapkan hantaran perkahwinan dia,
padahal aku nie langsung takda kemahiran dalam bidang nie,setakat nak gubah gitu-gitu boleh lah..
aktiviti seharian aku..bangun pagi,kemas rumah,masak nasi n lauk untuk ayah n adik nak balik makan,
petang pegi rumah maktok untuk buat kuih dan macam-macam lagi..
untuk hantaran,tema yang dipilih adalah silver..aku tak tau nak combine dengan kaler apa,
aku amik je kaler merah,purple sikit dan putih...

inilah hasilnya:

Al-quran dan telekung

set mandian dan makeup Sephora

Perfume Salvatore Ferragamo

Handbag Charles & Keith n jam tangan Bonia.

Bekas kosong

Bekas kosong

keseluruhan..hehe

menggunakan artifical flower sebab nak jalan jauh nanti,kalo pakai bunga hidup memang 
hasilnya memukau tapi tak tahan lama..sebab dari penang ke kl hampir 5 jam jugak lah.
ini baru siap 80%..blom tambah barang n riben lagi..tak tau lah nak cakap..
saya tak pandai,someone plzzz beri tunjuk ajar..huhu
nampak cam tak berseri kan,,perlukan sedikit sentuhan warna kuning...
nak letak rama-rama kuning lah..baru comelllll.



ini pula sireh junjung + bekas cincin...zaman sekarang daun sireh pon dah tak pakai yang betul,
semuanya plastik belaka..ini blom siap lagi sebab dah takda idea sangat3x..
camne nie..camne??? tapi better kan daripada sebelum nie hantaran pertunangan
nantikan nak sembur bunga pakai perfume,baru wangi kalah bunga segar.

sekian sahaja,kisah budak baru belajar :(