Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 26 April 2012

Pementasan Guru

Assalamualaikum w.b.t
Tajuk entry kali nie "Pementasan Guru"
slalunya kita tengok di Pra sek dan tadika..pementasan costume dipakai oleh kanak-kanak,
kali nie pulak,dipakai oleh bakal guru Tadika Kemas pula.
Majlis diadakan di Instituti Perguruan Kampus Tuanku Bainun.
Dibawah department Kajian Sosial(Seni dalam pendidikan)
Ayah merupakan lect penaung dalam aktiviti nie,
so,ikutlah ayah g tengok cikgu-cikgu buat persembahan.


pementasan pertama: Matahariku.
(Guru Muzik dan Kemahiran hidup)


pementasan kedua: Kalau salah,tolong tunjukkan.
(Guru Matematik dan B.Melayu)

Pementasan ketiga: Bee...Ohh...Bee
(Guru Prasekolah)

Pementasan keempat: Bunga kesayangan ibu
(Guru sains dan B.cina)

snap gambar dengan student ayah,yang semuanya lepasan degree,
sambung belajar untuk jadi cikgu.

sangat selekeh malam tu.

Pementasan kelima: Jilawat..Ohh..Jilawat

Keseluruhan,semua ok tapi sangat klakar sebab watak kanak-kanak dimainkan oleh orang dewasa.
gelak ja sepanjang pementasan.

Student life: Rumah baru

Assalamualaikum w.b.t
lama nak story mory pasal rumah baru ktorg,
baru je pindah ke rumah baru sem nie,
pindah sebab ada masalah dengan owner lama,lupakan kisah lalu
Alhamdulillah umah kali nie lebih selesa dan luas.
satu bilik 2 orang sahaja,jumlah 4 bilik kesemuanya.
d best part is hias bilik lahhh...

bunga-bunga menyinari

almari kecilku,tapi dah patah..huhu

ada tanglung,beli kat daiso 5 inggit
banner bunga-bunga tu idea saya,tapi ain buatkan sebab saya malas.

pink saya punya,hitam ain punya

comelkan..pls cakap comel

itu je gambar bilik ktorg..2 buah bilik dilengkapi dengan ekon,
lagi 2 bilik takda,tapi kami tak pakai pon sebab nak jimat letrik,
semua peralatan lengkap kecuali mesin basuh baju ja takda....takpe dobi depan umah,
kalo ikutkan harga rumah nie mahal sikit daripada rumah lain sebab rumah ktorg corner lot,
bayar lebih takpe asalkan luas dan selesa :)