Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 17 Oktober 2013

Ikatan 12082013


Assalamualaikum w.b.t dan salam subuh
Ikatan telah terjalin sudah hampir 3 bulan,
Persiapan sedikit demi sedikit telah diuruskan.
Cuma tinggal kurang dari 4 bulan...Ya Allah permudahkanlah segala urusanku,
'Rabbi yassir wala tu'assir,rabbi tammim bi khair'
Ya Allah permudahkanlah jangan persulitkan ya Allah sempurnakan dengan kebaikan.

Post kali nie post bergambar..detik-detik semasa hari pertunangan yang tidak dapat dilupakan.
Yeayyyyyy....dah dapat semua gambar raw daripada photographer.
edit sendirilah nampaknya.
Semua gambar daripada camera yang berbeza-beza.
Warna pon berbeza-beza setiap gambar..original color gambar first.

Makeup by : Siti Nur Zulaikha Shaikh Rohmat (member UiTM)
Lokasi: Rumahku Syurgaku dan Tasik Mengkuang (Mengkuang dam)

mintak ika makeupkan natural looks n less foundation, nude lipstick.
even pakai fake eyelashes pon nampak macam tak pakai kan. natural abis lahhh.
ohh ya...kening tak cukur juz guna teknik hide...kening lukis sendiri..tehee

saat bakal ibu mertua sarungkan cincin..hehe nebesss

salam pon sambil senyum..hehe

sempat lagi bergelak ketawa..tak ingatlah gelak sebab apa.

cium pipi bakal ibu mertua...muahhh..muuahhhh

cincin di jemari...dah jadi tunang orang..tak percaya..omggggg




Gambar bersama family, bakal family dan kengkawan.

maktok tersayang n bakal ibu mertua

ayah dan emak tercinta n bakal ibu n ayah mertua.

Bakal akak ipar, adik ipar n anak buah...comel-comel semuanya.

emak-emak saudara dan sepupu..cantik-cantik kan semua.

Semua nie sepupu..kecik-kecik lagi, saya cucu perempuan sulung.

kawan-kawan sekolah menengah.

hehe..tunangku yang ensemm..auww
masa nie tengah gtau media tarikh perkahwinan ktorg..haha (bajet retis nampak)


Hantaran, cuma bagi manisan sahaja.

Last sekali gambar syok sendiri,
Saja gedik-gedik suruh photographer amik gambar extra.
outdoor shooting tapi sorang-sorang ja..sob...sob

Tengahari rembang pergi shoot memang panas melampau-lampau lah.
muka pon berkerut ja plus dengan tak reti senyum ikhlas.
Pastu muka tak simetri kena amik banyak dari sudut kiri atau straight depan..dari sudut kanan memang hancuqq gambaqq...huduh piangg
nampak sangat la kesengetan muka tu nanti...apalah nasib badan..huhu











Teheee...bole nampak eyebags yang besau sebab hampir seminggu tidur tak menentu siapkan apa yang patut...tak pasal-pasal dalam gambar jadi huduh.
Kebanyakkan gambar juz crop, edit saturation, size sebab malas nak edit bnayak-banyak..hehe

Okehlah ini saja gambar yang akan dimasukkan..pasnie bukan gambar tunang lagi..hehehe

Bakal menjadi family besar tak lama lagi...InsyaAllah dipermudahkan.
Doakan yang terbaik untuk saya rakan-rakan.