Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 9 April 2014

Post Wedding Photoshoot


Assalamualaikum w.b.t
Bila ada kelapangan barulah ada masa untuk update blog,
ini pon pinjam laptop suami sebab laptop sendiri buat hal pulak..hadoyaiiii

Okeh semua, sambungan dari entry sebelumnya, after kenduri di dewan kitaorg memang tak g shoot dengan pakaian pink tu..sayangnya lahhh..rugi..rugi..rugi
Sebab penat sangat waktu tu, terus balik rumah, photog pon dah penat n balik awal.

Kitaorg rancang nak shoot keesokan harinya, cian pulak hubby nak kena pakai pakaian pengantin yang panas tu, so, saya cadangkan supaya hubby pakai kemeja putih ja..saya rotate semula baju akad nikah..hehe

Tempat untuk shooting, photog yang carikan.
Kitaorg shoot di Spice Garden, Penang...atas sikit dari Hotel Hard Rock.
Taman nie bertentangan dengan Pantai Batu Feringghi, so memang excited gila nak shoot tepi pantai pulak.

Sebelum tu, saya tak buat pre-wed photoshoot sebab....
sebabnya macam tak elok bila takda ikatan lagi tapi dah bergambar mesra dengan bakal suami/isteri.
Tak manis dipandang orang dan paham-paham sendiri lah ye...hehe

Gambar dibawah nie malas gila nak edit so saya  resizekan ukurannya sahaja.
So, enjoy gambar gedik kitaorg berdua..keh3

























Part gambar candid pulak..hehe

Pengantin main pasir

nakalnya awak abang

kantoi bergambar dua..hehe

Best sangat perasaan selepas kawen,
kalo ada masalah, ada tempat mengadu, kalo sedih, ada bahu untuk nagis..best sangat tauuuu.
Bole dating 24 jam dengan cinta hati...jangan jeles
Jangan muntah pulak ya tengok gambar-gambar nie..hehe
next, nak update tentang honeymoon Bali n Medan pulak.

Sebelum terlupa, area Penang kalo nak photog nie bole cntc melalui FB: AzizulHanif Photography okeh.


2 ulasan:

GeosurveyPrecisionServices berkata...

nak ikut jejak korang jgk..kakaka

Murni Asyikin berkata...

boleh2