Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 8 Jun 2015

Bertandang 08022014


Assalamualaikum w.b.t
hahhh, bila sekali update terus nak update hari-hari kan..hehe
untuk entry kali nie nak cerita  kisah tahun lepas punya,
dah 1 tahun lebih baru nak cerita kan,
dah takda cerita sangat nie..hehe

Pada 8.2.2014 adalah majlis bertandang sebelah lelaki,
tetapi ktorg juz buat majlis menyambut menantu sahaja.
Yang paling best adalah,
Kenduri untuk 3 orang skali..kenduri ada 3 pengantin..haaaa
semua tetamu keliru sebab nama pengantin lelaki semuanya
bermula dengan kamarul.

Ikutkan pengantin yang paling baru ktorang lah,
then abang ipar berkahwin awal 2 bulan dari ktorang,
adik ipar dah kahwin lama tapi baru buat majlis..gabung sekali senang kan.

Nama pengantin perempuan pulak semua sedap-sedap,
saya je nama orang lama..keh3

Memperkenalkan biras-birasku yang cantik n comel
kak Rumaisha vs (abang ipar) dan Qistina Raisha vs (adik ipar)
Adik ipar sama umur nie dan satu UiTM.

Waktu nie saya dah tanggalkan makeup sebab solat,.huhu
dah tak cantik..hahahaha


Lupa..tema baju warna gold dan grey..hentam sajalah labu,
kawen budget katakan.
Semua barang kahwin,baju sewa dari AtuZ penang, bawak ke kuantan.

Letak sikit gambar makeup bapok tebal..kah3

Suami main panas sebab tu gelap sikit..haha sorry bang


Mak ayah tercinta

Family saya yang sempoi..hehe



Antara kawan-kawan suami yang hadir memeriahkan lagi majlis.
Tq korang datang jauh-jauh bawak hadiah besar-besar.


member sekolah MRSM (suami)


Kawan-kawan saya dari sekolah rendah, diorg belajar di UIA, dekattlah nak datang.

sae dan shita..rindu diorg

terlebih tinggi

Majlis berjalan dengan lancar, terima kasih yang sponsor kek,sponsor pelamin,
 photographer dan hadiah kawen yang banyak..terima kasih tak terhingga.
(walaupon ktorg menumpang je..hehe)
Moga kalian dimurahkan rezeki..aminn

Pelamin ikut tema pengantin lain..haha
Ktorang ikut tema warna khemah,

kek yang super moist dan sedap.


Nak kongsi sikit gambar ktorg..hehe
Biar gambar berbicara..gituhhh

Alahai seketoi ja..boleh lah

Gambar edit sendiri je..sebenarnya banyak lagi tapi malas nak edit.
okeh..entry yang begitu simple kan.
Sengaja buat entry nie supaya gambar tersimpan rapi dalam blog.
Takda masalah gambar hilang dalam laptop or phone.


Harap-harap 10 tahun lagi still slim macam nie..hehe






Tiada ulasan: