Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 23 Februari 2016

Romantic picnic ( Pantai Sepat )



Assalamualaikum w.b.t
Kembali lagi menghupdate blog dengan cerita-cerita lama..keh3
Tujuan harinie nak kongsi idea picnic bagi mereka yang busy macam ktorg dan tak sempat langsung nak g holiday kemana-mana 
(duduklah dalam kuantan nie..bosannn)
Disebabkan mood nak holiday membuak-buak, laki bini pulak kerja sampai sabtu, ktorg cuma ada hari ahad je untuk berjalan-jalan, amik angin. ( macamnie lah nasib orang kerja sendiri).

So, jom kita ber 'romantic picnic' bersama yang tersayang, deco ala-ala omputih sikit,
Apa yang anda perlukan ialah kelambu nyamuk, tikar/kain putih dan bantal.
Makanan pulak terpulang pada masing-masing.
Kebetulan waktu nie amik tempahan kek, so ada extra kek coklat cheese kukus.
Then, saya decolah ikut suka hati..asalkan masuk perut kenyang jugak.

Lokasi berpicnic pulak, sangat dekat dari rumah, 5 minit pon dah sampai.
Kawasan rumah ktorg ada banyak pantai, tapi ktorg lebih suka pergi pantai sepat sebab view pantai yang cantik ala-ala overseas.
Beruntung duduk kawasan rumah dekat dengan pantai nie.

Cantik kan background pokok-pokok tu.

Suami saya memang pemalu orangnya.

Ktorg bawak buah mata kucing, kek coklat cheese kukus, air kosong dan air teh.

Gambar-gambar nie diambil sebelum tetamu ktorg sampai,hehe
siap jemput tetamu datang lagi lepak-lepak sampai lah ke petang,

Diharap dapat memberi inspirasi kepada pasangan lain untuk meluangkan masa bersama orang tersayang. Kalo buat photoshoot post-wed pon cantik jugak kan..tehee


3 ulasan:

ameris berkata...

ada nyamuk ke kat pantai tu.. nice pic..

eykin murnie berkata...

hehe..saja gedik2 pasang kelambu

download Film HD berkata...

kenapa itu suami kau tutup mukanya saat di foto

Watch movie bluray